Coronaproof wandelen: start vanaf thuis!!!

Beste wandelaars uit Strijen en omgeving,

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk een apart jaar. Maar voor 2021 hebben we goed nieuws! Met een speciale editie van hét jaarlijks wandelfestijn in Strijen kunnen we dit jaar tóch – coronaproof – gaan lopen! Doe jij ook mee aan de Avond4daagse – Home Edition?

Wat is de Avond4daagse – Home Edition?

Vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd! 

Wil je meer hierover weten? Dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van de wandelbond. Inschrijven zal ook via die website verlopen. Zodra de inschrijving is geopend, brengen we jullie via social media op de hoogte!

Met sportieve groet,

Het bestuur 4VS